Info

Info

 

KALENTERI ON KIINNI, VAIN ARPIEN KORJAUKSILLE LÖYTYY KOLOJA, BOOKS ARE CLOSED; ONLY SCAR REPAIRS CAN BE BOOKED.

 

KIITOS! THANK YOU!

 

Varausmaksut: Koko päivän aika; 100€, puolen päivän aika 50€. Esteettisten korjausten varausmaksu aina 100€

Varausmaksu tulee suorittaa ajanvarauksen yhteydessä, varausmaksua ei palauteta, vaan hyvitetään viimeisellä sovitulla varauksella loppusummasta pois. Varausmaksua voidaan siirtää tarpeen vaatiessa eteenpäin, kunhan siirto tapahtuu 48h ennen sovittua aikaa.

 

Tatuointia estäviä tekijöitä ja tatuoimiseen vaikuttavia riskejä on useita erilaisia, listassa yleisimmät; veren välityksellä siirtyvät taudit (HIV, hepatiitit jne), raskaus/alkuvaiheen imetys, sydänvika/lääkitys, atooppinen iho, psoriasis, vitiligo, suuri määrä luomia, vaikea akne, erityisherkkä iho, väriaineallergiat. Ennen tatuoimista jokainen asiakas tulee täyttämään asiakastietolomakkeen, missä kysytään vielä tarkennetusti kaikki mahdolliset ennakoitavat tilanteet.

 

Tatuointi on aina käsityötä, lopputuloksen kannalta erittäin tärkeää on olla tatuoimisen aikana mahdollisimman paikoillaan, sekä tietenkin noudattaa annettuja hoito-ohjeita. Ongelmatilanteissa tulisi aina olla yhteydessä tatuoijaan kuka kuvan on tehnyt, ja tarvittaessa lääkäriin. Väriaineallergiat, ja reaktiot musteisiin on suurin ongelma, tämäkin voidaan testata joko ihoärsytystestillä tai testipisteillä, tällä tavoin voidaan poissulkea tiettyjä ongelmia. Asiakkaan tulee olla tietoinen tatuoimiseen liittyvistä riskeistä, ja asiakkaan vastuulla on kertoa mahdolliset haittatekijät jos ne suinkin on tiedossa ennen tatuoimista.

 

Peitettävien ja korjattavien kuvien kanssa tulisi saapua paikan päälle arvioitavaksi, kuvien perusteella on erittäin hankala päästä tilanteen koko laajuudesta selvyyteen.

 

Esteettisiin korjauksiin tulevat asiakkaat mielelläni näkisin myös ihan paikan päällä ajan varauksen yhteydessä, näin voimme sopia kullekin paras vaihtoehto, ja voin vastata mahdollisiin kysymyksiin. Myös puudukkeiden käytöstä sovitaan ennakkoon, tämä vaikuttaa varattavan ajan pituuteen.

 

2020 tatuointiajat ovat nyt täynnä, arpipuolen asiakkaille on jätetty tilaa.

Tervetuloa!

 

infosivu