Esteettiset korjaukset

Esteettiset korjaukset

 

Pitkään ehti tämä asia minun mielessäni muhia, ennen kuin alkoi muodostumaan selkeä visio siitä, mitä haluan tehdä. Kohtaan tatuoijana myöskin sellaisia asiakkaita, ketkä ovat selvinneet ja toipuneet erilaisista traumoista, ja toisinaan selviytyminen tarkoittaa myös näkyviä tai häiritseviä arpia.

 

Myöskin raskauden, tai painon vaihtelun, tai jopa ihan vain kasvupyrähdyksen takia ihoon saattaa jäädä näkyviä venymisestä johtuvia arpia. Melkein kaikilla niitä on, toisilla enemmän, ja toisia ne häiritsee. Tämän ongelman voi ratkaista tatuoimalla oman ihon sävyyn sopivalla tatuointivärillä arpien vaaleaksi jääneet, tai omasta ihosta poikkeavalla tavalla erottuvat alueet. Alkuun venähdysarvet tämän käsittelyn seurauksena nousevat koholle, ja varsinkin vaaleaihoisten potilaiden kanssa näkyvä punoitus ottaa aikansa tasoittua. Paranemisen keskimääräiseksi ajaksi ja värin tasoittumiseksi arvioin kuukauden. tässä ajassa selviää tarvitseeko alueen sävyjä tasoittaa, tai uudelleen käsitellä toivotun tasaisuuden saavuttamiseksi.

 

Tämän asian tiimoilta asiakkaakseni saapuu myös rintasyövän läpikäyneitä urheita naisia. Rinnan uudelleen rakentaminen siirretystä kudoksesta kirurgien toimesta, parhaillaankin jättää jonkin tason arpeumaa. Kaikilta ei rintaa tai rintoja poisteta, ainakaan heti, mutta sitten kun niin käy, on väistämättäkin selvää, että jos uudelleen rakennetun rinnan haluaa, tulee siitä puuttumaan oleellinen osa, eli nänni. Tämä, naiseuteen ja eheyteen voimakkaasti liitetty pieni osa rintaa, mikä tekee uudesta rinnasta rinnan. Nännin tatuoiminen pysyvillä musteilla on erikoisuuteni, arpien sävytyksen lisäksi. Nämä aiheet koen itselleni tärkeiksi, asiakkaiden itsetunnon ja onnellisuuden tason paranemista ei korvaa mikään.

 

Vastaavia palveluja tarjoavat tahot, oli se sairaala, plastiikkakirurgian vastaanotto, tai joku muu terveydenhoitoalan yksikkö, tekee korjaavia väritykseen liittyviä toimenpiteitä, mutta käytössä on aina pigmentointimusteet. Nämä musteet eroavat tatuointimusteista yhdellä erittäin oleellisella tavalla. Pigmentointimuste on rakennettu kulumaan ajan kanssa pois, kun taas tatuointimusteet suunnitellaan niin hyvin pysyviksi kuin se nykyteknologian puitteissa on mahdollista.

 

 

Haluan tarjota asiakaskunnalle mahdollisuuden saada pysyviä korjauksia, oli kyseessä sitten uudet nännit, arpien sävytys oman ihon väriseksi, ihosiirrännäisen sävytys, venähdysarpien naamiointi oman ihon sävyyn, mikä tahansa esteettisen korjauksen kategoriaan menevä tarve. Päivittäinen työni tatuoijana on antanut minulle hyvän pohjan erilaisten ihotyyppien käsittelyyn. Arpikudoskin käyttäytyy erilailla, kun puhdas vaurioitumaton iho. Täytyy kuitenkin muistuttaa vielä siitä, että kaikki tapaukset ovat yksilöitä. Kirurgisesti tehdyn arven rakenne poikkeaa huomattavasti esimerkiksi raskausarvista, missä kudos on repeytynyt ja venynyt syvältä ihon kerroksista.

 

 

Uuden toimitilani myötä tarjoutuu minulle mahdollisuus huomioida nimenomaan nämäkin, ehkä hieman hienovaraisempaa lähestymistapaa kaipaavat asiakkaat aivan uudella tavalla. Tilani tunnelma, sekä suojaisuus ja työrauha, takaavat mahdollisimman mukavan kokemuksen, sekä pysyvän lopputuloksen. Empaattisuus ja hienotunteisuus ovat minulle tärkeitä asioita, ja haluan, että asiakkaani tuntevat olonsa niin mukavaksi kuin tälläisen tapaamisen puitteissa nyt voi tuntea. 

 

Erittäin mielelläni vastaanotan korjauksia kaipaavia asiakkaita, haluan auttaa parhaani mukaan vähentämään näitä itsetuntoa kaivertavia ongelmia, mitkä usein kantajalleen ovat suuremmin traumaattisia, ja muut niitä tuskin huomaavat. Se riittää että itseä häiritsee, asialle voidaan aina tehdä jotain. Konsultaatiot ja ajanvaraukset mieluiten paikan päällä.

 

esteettiset korjaukset