Esteettiset korjaukset

Esteettiset korjaukset

 

Pitkään ehti tämä asia minun mielessäni muhia, ennen kuin alkoi muodostumaan selkeä visio siitä, mitä haluan tehdä. Kohtaan tatuoijana myöskin sellaisia asiakkaita, ketkä ovat selvinneet ja toipuneet erilaisista traumoista, ja toisinaan selviytyminen tarkoittaa myös näkyviä tai häiritseviä arpia.

 

Pääasiassa peitän arpia esittävillä tatuoinneilla, aihealueet vaihtelevat hurjasti. Lopputulokset ovat erinomaisia, ja asiakkaiden itsetuntoa kaihertanut epävarmuus arpien takia hälvenee huomattavasti. Tämä toimii hyvänä kannustimena minulle jatkaa tätä tärkeää tehtävää.

 

Tämän asian tiimoilta asiakkaakseni saapuu silloin tällöin myös rintasyövän läpikäyneitä urheita naisia. Rinnan uudelleen rakentaminen siirretystä kudoksesta kirurgien toimesta, parhaillaankin jättää jonkin tason arpeumaa. Kaikiltahan ei rintaa tai rintoja poisteta, ainakaan heti, mutta sitten kun niin käy, on väistämättäkin selvää, että jos uudelleen rakennetun rinnan haluaa, tulee siitä puuttumaan oleellinen osa, eli nänni. Tämä, naiseuteen ja eheyteen voimakkaasti liitetty pieni osa rintaa, mikä tekee uudesta rinnasta rinnan.

 

Vastaavia palveluja tarjoavat tahot, oli se sairaala, plastiikkakirurgian vastaanotto, tai joku muu terveydenhoitoalan yksikkö, tekee korjaavia väritykseen liittyviä toimenpiteitä, mutta käytössä on aina pigmentointimusteet. Nämä musteet eroavat tatuointimusteista yhdellä erittäin oleellisella tavalla. Pigmentointimuste on rakennettu kulumaan ajan kanssa pois, kun taas tatuointimusteet suunnitellaan niin hyvin pysyviksi kuin se nykyteknologian puitteissa on mahdollista.

 

 

Haluan tarjota asiakaskunnalle mahdollisuuden saada pysyviä korjauksia, oli kyseessä sitten uudet nännit, arpien sävytys oman ihon väriseksi, ihosiirrännäisen sävytys, venähdysarpien naamiointi oman ihon sävyyn, mikä tahansa esteettisen korjauksen kategoriaan menevä tarve. Päivittäinen työni tatuoijana on antanut minulle hyvän pohjan erilaisten ihotyyppien käsittelyyn. Arpikudoskin käyttäytyy erilailla, kun puhdas vaurioitumaton iho. Täytyy kuitenkin muistuttaa vielä siitä, että kaikki tapaukset ovat yksilöitä. Kirurgisesti tehdyn arven rakenne poikkeaa huomattavasti esimerkiksi raskausarvista, missä kudos on repeytynyt ja venynyt syvältä ihon kerroksista.

 

 

Uuden toimitilani myötä tarjoutuu minulle mahdollisuus huomioida nimenomaan nämäkin, ehkä hieman hienovaraisempaa lähestymistapaa kaipaavat asiakkaat aivan uudella tavalla. Tilani tunnelma, sekä suojaisuus ja työrauha, takaavat mahdollisimman mukavan kokemuksen, sekä pysyvän lopputuloksen. Empaattisuus ja hienotunteisuus ovat minulle tärkeitä asioita, ja haluan, että asiakkaani tuntevat olonsa niin mukavaksi kuin tälläisen tapaamisen puitteissa nyt voi tuntea. 

 

Erittäin mielelläni vastaanotan korjauksia kaipaavia asiakkaita, haluan auttaa parhaani mukaan vähentämään näitä itsetuntoa kaivertavia ongelmia, mitkä usein kantajalleen ovat suuremmin traumaattisia, ja muut niitä tuskin huomaavat. Se riittää että itseä häiritsee, asialle voidaan aina tehdä jotain. Konsultaatiot ja ajanvaraukset mieluiten paikan päällä.

 

esteettiset korjaukset